ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ВОДЕЩИТЕ В ИНДУСТРИЯТА ЕКСПЕРТИ

Военните и правителствени обекти не винаги са оборудвани със санитарни услуги, подходящи за ситуацията или за броя на хората. С многогодишен опит и задълбочени познания за военните и държавни санитарни нужди, Fresh Support отговаря ефективно на нуждите на армията и реагира бързо, когато ситуацията го изисква.

С Fresh Support и серията OoYes имате всяко налично решение: химически тоалетни, мобилни душове, преносими съблекални, генератори, палатки, шатри и контейнери за всяко приложение. Нашите мобилни решения предоставят комфорт, хигиена и уединение с най-високи стандарти за качество и чистота.

ГАРАНТИРАН ПЛАВЕН ПРОЦЕС С НАШИЯ ПАКЕТ ОТ УСЛУГИ

Fresh Support ви предлага иновативни и качествени продукти, навсякъде, по всяко време и в най-суровите условия. Нашият опитен екип ще работи плътно с вас, за да определи кои продукти отговарят на вашите нужди.

От краткосрочни наеми на мобилни химически тоалетни за държавни строителни обекти до дългосрочни наеми на контейнери и станции за топла вода за военни бази, ние от Fresh Support ще се погрижим за всичко, от доставката през монтажа и демонтажа, до логистиката.

Цялостни индивидуални решения за:

  • Военни обекти
  • Тренировъчни лагери
  • Държавни обекти

ИНОВАТИВНИ И СТАБИЛНИ ПРОДУКТИ, НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Устойчиви, продуктите ни са проектирани да издържат на широк спектър от тежки условия, като същевременно осигуряват необходимите санитарни условия. А там, където не са налични постоянни връзки, ще осигурим временни източници на енергия като генератори, както и резервоари за вода.

Когато е необходимо, можем да получим разрешение за обслужване на места с ограничен достъп. Нашата цел е да отговорим на нуждите на нашите клиенти, като същевременно спазваме необходимите разрешения и разпоредби.

Без значение от какво се нуждае вашето съоръжение, база или работна площадка, Fresh Support ще ви помогне във всяка стъпка от процеса. Ние ще се погрижим вашите мобилни санитарни решения да бъдат доставени навреме и щателно поддържани. Ако не сте сигурни откъде да започнете, просто се свържете с нашия експертен екип на 0700 500 50 или ни изпратете запитване.

Към всяка услуга

Получавате

  • Доставка
  • Комплексна услуга
  • Монтаж
Защо да ни изберете

Fresh Support e водеща компания за мобилна санитарна техника, огради, портали, офис контейнери, оборудвани с мебели и всичко друго за вашите обекти и мероприятия. Наши клиенти са над 8 000 български и чуждестранни строителни фирми, общини, фирми от развлекателната индустрия, US Army, НАТО, БНА.

Още за нас Сертификати

Изпратете запитване

Вижте още
Къмпинги
Вижте повече
Количка

Вашата кошница е празна