СОЛИДНИ И АДАПТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСЯКА РАБОТНА СРЕДА

Добрата организация на строителната площадка, санитарният комфорт и работна продуктивност изискват осигуряването на достатъчна на брой, чиста и приятна за използване мобилна санитарна техника, но нека нашият над 20-годишен опит в строителната индустрия ви успокои.

Експертите ни ще ви посъветват при избора на подходящи продукти и индивидуални решения за вашия строителен обект, така че да получите точно това, от което се нуждаете. 

Продуктовата гама OoYes позволява на нашите клиенти да са винаги в съответствие с действащите разпоредби, на първо място Европейския и БДС EN 16194:2012, който изисква адекватни санитарно-хигиенни условия (1 тоалетна на всеки 10 работници и почистване минимум веднъж седмично).

ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ А ДО Я

Комплексната ни услуга, покрива всичко, от логистиката през монтажа и демонтажа, до правилното изхвърляне на отпадните води. Винаги се стремим да осигурим максимален комфорт и чистота на вашия строителен обект. Ние не само почистваме санитарните кабини и многофункционални контейнери, но и се грижим за сортирането и изхвърлянето на строителни отпадъци.

За строителни обекти с повече етажи, където е необходима санитарна техника на всеки втори етаж от сградата, OoYes разполага с мобилни еко тоалетни и писоари, пригодени за повдигане с кран.

Цялостни индивидуални решения за:

  • Строителни обекти на сгради
  • Строителни обекти на пътища и магистрали
  • Строителни обекти на заводи
  • Корабостроителници

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ ЗА ВАШИЯ СТРОИТЕЛЕН ОБЕКТ НА ЕДНО МЯСТО

Осигурете безупречни хигиенни условия с мобилните мивки OoYes оборудвани с хартиени кърпи за ръце, диспенсър с течен сапун и дезинфектант. Резервоарът за прясна вода, осигуряващ над 600 измивания, поддържа безопасни и здравословни условия на труд, икономично и ефективно. 

В допълнение към стандартните санитарни решения, нашето портфолио включва широка гама от продукти като мобилни огради, офис и складови контейнери с мебели, будки за охрана, генератори и извозване на отпадъци, които ви осигуряват пълната инфраструктура за вашия строителен обект според нуждите на всеки терен. 

Доверете се на опита за създаването на цялостно индивидуално решение за вашите нужди. Свържете се с екипа ни на телефон 0700 500 50 или ни изпратете запитване.

Към всяка услуга

Получавате

  • Монтаж
  • Доставка
  • Комплексна услуга
Защо да ни изберете

Fresh Support e водеща компания за мобилна санитарна техника, огради, портали, офис контейнери, оборудвани с мебели и всичко друго за вашите обекти и мероприятия. Наши клиенти са над 8 000 български и чуждестранни строителни фирми, общини, фирми от развлекателната индустрия, US Army, НАТО, БНА.

Още за нас Сертификати

Изпратете запитване

Вижте още
Военни обекти
Вижте повече
Количка

Вашата кошница е празна