ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЪБИТИЯ

Осигуряването на практични, чисти и удобни тоалетни е допълнителна точка в полза на организаторите, участниците и следователно на самото събитие.

Опитът на Fresh Support по отношение на малки или големи събития знае как, колко и къде да постави мобилни санитарни решения, добре поддържани и гарантиращи уединение. Лесно и удобно за тези, които организират, приятно за тези, които използват.

ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ И ЦЯЛОСТНА УСЛУГА В ЕДНО

Комбинирайки практичност и елегантност, нашата продуктова гама от мобилни тоалетни OoYes е идеална за всички видове събития (партита, сватби, семейни приеми) дори и за най-големите (концерти, фестивали, конгреси).

Предлагаме ви широка гама от продукти и услуги с най-високо качество, подкрепени от екип, който се отличава с обслужване. Каквито и да са вашите срокове или изисквания, екипът на Fresh Support е до вас на всяка крачка.

Цялостни индивидуални решения за:

  • Фестивали и концерти
  • Панаири и конгреси
  • Сватби, приеми и частни партита
  • Срещи и демонстрации
  • Спортни и културни събития

ВАШИЯТ ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР ВЪВ ВСЯКО СЪБИТИЕ

Компанията ни има богат опит в предоставянето на широка гама от иновативни услуги и цялостни решения. В зависимост от естеството и размера на събитието ви, можем да доставим и мобилни съоръжения като огради за контрол на потока от хора, за обособяване на зони, за обезопасяване на сцената, мобилни станции за миене на ръце, гейтове, шатри със столове и маси, осветителни мачти и кошове за отпадъци.

Свържете се с нас на телефон 0700 500 50 или посетете един от офисите ни в цялата страна, за да планираме вашето събитие заедно.

Към всяка услуга

Получавате

  • Доставка
  • Комплексна услуга
  • Монтаж
Защо да ни изберете

Fresh Support e водеща компания за мобилна санитарна техника, огради, портали, офис контейнери, оборудвани с мебели и всичко друго за вашите обекти и мероприятия. Наши клиенти са над 8 000 български и чуждестранни строителни фирми, общини, фирми от развлекателната индустрия, US Army, НАТО, БНА.

Още за нас Сертификати

Изпратете запитване

Вижте още
Военни обекти
Вижте повече
Количка

Вашата кошница е празна