ДОСТЪПНИ РЕШЕНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ НУЖДИ

В OoYes серията мобилни химически тоалетни и душ кабини фокусът е върху практичността и комфорта, така че да се чувствате у дома сред природата.

Доставяме санитарни решения в зони без канализационна връзка и отдалечени, труднодостъпни места.

От семейства с деца до хора с увреждания или ограничена подвижност, продуктите OoYes отговарят на всяка нужда. Устойчиви на атмосферни влияния и с безкомпромисно качество на материалите, широката ни гама от продукти предлага мъжки, дамски и унисекс тоалетни кабини, специализирани кабини пригодени за деца, хора в неравностойно положение и места с ограничено пространство.

НИЕ ВИ ДАВАМЕ ПОВЕЧЕ, МНОГО ПОВЕЧЕ

Стандартното оборудване на всяка химическа тоалетна включва резервоар за отпадна вода, писоар, поставка за тоалетна хартия, противоплъзгаща подова повърхност, закачалка, огледало и вентилация. Допълнително можете да добавите осветление, дъска за тоалетна чиния, дозатор за течен сапун, диспенсър за кърпи за ръце и дезинфектант.

В допълнение към стандартния модел, нашата гама включва и премиум линия, за тези, които искат повече. Тя предлага просторен интериор и автоматична система за почистване на тоалетната чиния при всяко отваряне на кабината.

Цялостни индивидуални решения за:

  • Плажове
  • Къмпинги
  • Туристически каравани
  • Ваканционни паркове

НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ВСИЧКО ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ

Комплексната ни услуга и наем включват индивидуална консултация, доставка, редовно почистване и зареждане с консумативи. Използваме само екологично чисти препарати при почистване на кабините, а по заявка организираме честота на почистване според вашите нужди и желания.

Отлично обученият ни персонал спазва стриктни указания, извършвайки редовни вътрешни проверки, за да гарантираме високи стандарти за качество.

Интересувате ли се от нашите решения за къмпинги? Свържете се с екипа ни на телефон 0700 500 50 или направете запитване, а ние ще се погрижим за останалото.

Към всяка услуга

Получавате

  • Доставка
  • Комплексна услуга
  • Монтаж
Защо да ни изберете

Fresh Support e водеща компания за мобилна санитарна техника, огради, портали, офис контейнери, оборудвани с мебели и всичко друго за вашите обекти и мероприятия. Наши клиенти са над 8 000 български и чуждестранни строителни фирми, общини, фирми от развлекателната индустрия, US Army, НАТО, БНА.

Още за нас Сертификати

Изпратете запитване

Вижте още
Военни обекти
Вижте повече
Количка

Вашата кошница е празна