Единственият по рода си у нас, ултра крос триатлон “Лъвско Сърце”, се проведе за поредна година на 3 септември 2022 в Приморско.

Епично състезание, което предизвика човешките възможности в красивата прегръдка на Странджа планина и сред културното богатство на Приморско.

Стартирайки в северната част на залив Перла, "Лъвско Сърце" стартиран с 3 км плуване на дълбочина от 4 метра над древния тракийски град Ранули, 116 км планинско колоездене и 21 км бягане в пресечен терен.

За комфорта на участниците, техните екипи, доброволците и публиката осигурихме санитарна техника от серията GLOBAL, включително мобилни тоалетни кабини и мивки GLOBAL.

Пространството беше добре организирано с огради за контрол на тълпата, плътни и решетъчни, както и рекламни калъфки за огради.

Доброволците и екипите намериха защита от слънцето под шатрите и палатките, както и удобна работна среда в офис контейнерите ни, напълно обзаведени с мебели, столове и маси.

За чистотата се погрижихме с поставянето на кошове за смет на ключови места и в оптимален брой, за да оставим местата така, както сме ги намерили.

Събитието в цифри

> 700
атлета
> 12 000
души публика
72
доброволци

Какво осигурихме

Подготвихме също
Stereo Fest 2022
Всички казуси
Количка

Вашата кошница е празна