От 30 юни до 2 юли 2022, Морска гара беше сцена на Stereo Fest, тридневен фестивал с взривяващ емоциите микс от най-яките български и световни артисти като Б.Т.Р, UPSURT, Spens, Стефан Вълдобрев, Миленита, Goran-Bregovic и Kiril Džajkovski.

Под звездното небе звучаха и ритмите на дръмендбейс с фолклорни мотиви и ексклузивни DJ сетове от Ivan Shopov, Deekline, Mascota и Emil Prize.

Stereo Fest се довериха на дългогодишния ни опит в събитията и цялостната ни услуга от планирането на необходимия брой санитарна техника и съоръжения до управлението, пречистването, събирането и изхвърлянето на отпадъците с контейнери за извозване на отпадъка след събитието.

Оптималните хигиенни условия осигурихме с мобилни тоалетни кабини, мивки и писоари.

Организацията на пространството около сцената и на територията на фестивала осъществихме с пълна гама от огради за контрол и насочване на тълпата, както и гейтове.

Лесноадаптивната ни серия контейнери осигури каси, офиси и складови помещения за персонала и организаторите.

За безпроблемното и безаварийно протичане на фестивала се погрижихме с генератор за ток, осветителни мачти и резервоари, които служиха като баласт за сцената, а за чистотата подсигурихме достатъчно на брой кошове за смет.

Събитието в цифри

3
дни музика
> 16
изпълнители
> 1 300
посетители

Какво осигурихме

Количка

Вашата кошница е празна