Концертът "Ние сме КУ-КУ БЕНД" подари незабравимо изживяване на 10 юли, когато групата разтърси сцената на Морска гара Бургас с едни от най-емблематичните си парчета.

Музиката на КУ-КУ БЕНД е пълнила винаги стадиони и зали и този път не беше по-различно. Хиляди фенове от всички възрастови групи бяха притаили дъх, когато малко след 21 ч. китари и кларинети се сляха в едно, за да покажат най-доброто от етно-рока. 

Подборът на песни разказа историята на КУ-КУ БЕНД с музика, докато публиката се наслаждава на невероятен спектакъл с фолклорни и солови интерпретации.

Екипът ни имаше удоволствието да осигури всичко необходимо за санитарните нужди на публиката и поддържащия персонал, както и за управление на контрола на тълпата. 

Мобилни тоалетни и мивки бях разположени на ключови места и в оптимален брой, за да гарантират комфорта на феновете и поддържащия персонал.

Осигурихме огради за контрол на тълпата и гейтове за контрол на достъпа. Чистотата подсигурихме с кошове за смет около санитарните зони и пространствата около сцената.

Събитието в цифри

> 1 400
посетители
> 100
души персонал
> 2
часа музика

Какво осигурихме

Количка

Вашата кошница е празна