18 март 2024

Глобален Ден на Рециклирането: Ролята на Химическите Тоалетни На OoYes

Всяка година на 18 март се отбелязва Глобалния ден на рециклирането. Този ден подчертава ролята на рециклирането в създаването на циркулярна икономика и защитата на природните ресурси на Земята.

История

През 2018 бе основана Глобалната фондация за рециклиране, която дава начало на празнуването на Глобалния ден на рециклирането. Фондацията си сътрудничи с правителства, бизнеси и отделни лица за подкрепа на устойчивото развитие и насърчаване на практиките за рециклиране.

Мисия на Глобалния ден за рециклиране

Мисията на основателя на фондацията е да разпространи глобално посланието, че рециклирането е твърде съществено и трябва да бъде разглеждано като тема, изискваща обединено действие. Важно е да променим въприятието си към отпадъците и да гледаме на тях като ценни ресурси, за да изградим устойчива зелена планета. В допълнение, рециклирането е ключово в борбата с климатичните промени.

ден на рециклирането

Иновативни решения от OoYes

Във времена, когато устойчивостта става все по-важна, OoYes предлага иновативни решения в санитарния сектор. Нашите химически тоалетни, мобилни мивки, писоари и кошове за отпадъци не само отговарят на нуждите на модерния свят, но и са изработени от материали, които лесно се рециклират.

Това не само намалява общото количество отпадъци, генерирани от човешката дейност, но и подчертава ангажимента на компанията към опазването на околната среда. Рециклирането на химическите тоалетни помага за спестяването на ресурси и намаляване на емисиите на въглероден диоксид, като по този начин допринася за борбата с климатичните промени.

Устойчиви Решения за

 

Публични Места

Публичните места се нуждаят от системи, които не само обслужват базовите човешки нужди, но и активно допринасят за защитата на околната среда. Кошовете за боклук и химическите тоалетни на OoYes са проектирани да предоставят именно това, като използваните материали улесняват рециклирането и намаляват екологичния отпечатък.

химическа тоалетна под наем

Събития

В света на масовите събития, нуждата от ефективни и екологични решения е по-висока от всякога. OoYes се ангажира с предоставянето на продукти, които не само отговарят на тези изисквания, но и допринасят за намаляване на отпадъците.

химическа тоалетна за събитие под наем

Строителни обекти

Ефективната организация на строителната площадка включва не само достъп до мобилни санитарни съоръжения, които са чисти и удобни, но и поддържането им в отлично състояние. Нашата роля е не само в поддържането им, но и в отговорното сортиране и управление на строителните отпадъци.

химическа тоалетна за строителни обекти под наем

 

Къмпинг

Къмпингът носи уникалната възможност да се свържем отново с природата. OoYes залага на комфорт и функционалност, осигурявайки усещането за домашен уют на открито. Предлагаме санитарни решения за места без достъп до канализация, включително отдалечени и труднодостъпни локации.

химическа тоалетна за къмпинг под наем

OoYes: Иновации и Лидерство в Санитарните Решения

Fresh Support е водеща фирма в санитарния бранш благодарение на непрекъснатите иновации, които въвежда. Със своето „стъпване“ на пазара в България, компанията бързо успя да наложи новата си търговска марка OoYes, която можем да видим на всяка химическа тоалетна кабина – ярко синя, с голям предизвикателен жълт стикер.

Освен мобилни химически тоалетни, мивки, писоари и кошове за отпадъци, фирмата отдава под наем и обслужва мобилни и строителни огради, санитарни тоалетни, душ кабини, резервоари за вода, електрическо захранване с генератори и помпи.

За цялата продуктова гама, натиснете тук.

Количка

Вашата кошница е празна