1. Универсални решения за всякакви нужди

OoYes предлага мобилна санитарна техника за всяка ситуация – от спешни случаи до дългосрочно отдаване под наем. Независимо дали става въпрос за обществени мероприятия, строителни обекти или военни бази, ние разполагаме с продуктовата линия и опита, необходими за удовлетворяване на вашите изисквания.

2. Висококачествено обслужване и поддръжка

С над 20 години опит на пазара, OoYes гарантира несравнимо обслужване на клиентите си. Ние сме посветени на предоставянето на комплексна поддръжка, която включва всичко - от доставка и инсталиране до последващо обслужване и екологично управление на отпадъците. Нашата амбиция е да осигурим безпрецедентен комфорт и чистота за вашите мероприятия и проекти, като същевременно защитаваме околната среда.

Научете повече за нашите услуги.

3. Решения за строителни обекти от всякакъв мащаб

OoYes ви предоставя специализирани и гъвкави решения за строителни обекти, независимо от техния мащаб. Ние гарантираме, че всеки строителен проект ще бъде оборудван с най-подходящите санитарни удобства, отговарящи на строгите европейски стандарти за хигиена и безопасност. От началото до края, нашето обслужване е проектирано да оптимизира работната среда и да увеличи продуктивността на терен. Избирайки OoYes, вие залагате на ефикасност и доверие за вашите строителни проекти.

санитарни услуги за строителни обекти

4. Перфектният избор за всеки вид събитие

Независимо от мащаба или типа на вашето събитие, OoYes предлага гъвкави и адаптивни решения. Съчетавайки функционалност с елегантност, нашата продуктова линия е проектирана да улесни организаторите и да предостави максимален комфорт на гостите. Екипът на OoYes е тук, за да ви подкрепи във всяка стъпка с висококачествени продукти и изключително обслужване.

санитарно оборудване за събития

5. Интегрирани санитарни решения за военни и държавни обекти

OoYes осигурява издръжливи и мобилни санитарни решения за военни и държавни обекти, адаптирани към специфичните им нужди. С нашия опит и широка продуктова гама, отговаряща на строгите стандарти за качество и хигиена, гарантираме комфорт и уединение във всяка ситуация. Нашите гъвкави услуги покриват всичко от доставка до поддръжка, улеснявайки организацията на всякакви мисии и проекти.

санитарно оборудване за военни обекти

Бонус: Екологични вакуумни тоалетни

OoYes е пионер в предлагането на вакуумни тоалетни системи, които съчетават удобството на традиционните тоалетни с изключителна ефективност в потреблението на вода. Тази иновативна технология ни позволява да намалим използването на вода с до 90%, предлагайки продукти, които са едновременно икономически изгодни и изключително екологични.

екологични вакуумни тоалетни

Научете повече за екологичните ни вакуумни тоалетни.

OoYes: Иновации и Лидерство в Санитарните Решения

Fresh Support е водеща фирма в санитарния бранш благодарение на непрекъснатите иновации, които въвежда. Със своето „стъпване“ на пазара в България, компанията бързо успя да наложи новата си търговска марка OoYes, която можем да видим на всяка химическа тоалетна кабина – ярко синя, с голям предизвикателен жълт стикер.

Освен мобилни химически тоалетни, фирмата отдава под наем и обслужва мобилни и строителни огради, мобилни мивки и писоари и душ кабини, резервоари за вода, електрическо захранване с генератори и помпи.

За цялата продуктова гама натиснете тук.

Количка

Вашата кошница е празна