„Фреш Съпорт“ ООД е българо-полско дружество с основна дейност отдаване под наем и обслужване на мобилна санитарна техника, мобилни огради, контейнери и др. Със своето „стъпване“ на пазара в България, компанията бързо успя да наложи новата си търговска марка OoYes, която можем да видим на всяка химическа тоалетна кабина – ярко синя, с голям предизвикателен жълт стикер.

Фирмата държи челното място в санитарния бранш благодарение на непрекъснатите иновации, които въвежда.

Освен чисто новите химически тоалетни кабини OoYes, „Фреш Съпорт“ отдава под наем и обслужва още мобилни мивки и писоари, санитарни тоалетни и душ контейнери, резервоари за чиста и отпадна вода, електрическо захранване с генератори и помпи. Продуктовата гама на компанията включва още: всички видове мобилни огради (решетъчна, плътна, анти-тълпа и т.н.) за строителни обекти и мероприятия, офис-контейнери с голямо разнообразие от мебели за тях, складови контейнери и будки за охрана, каси за продажба на билети, автономни осветителни кули и агрегати, палатки и шатри за военни учения, фирмени и забавно-развлекателни събития.

Фирмата също така развива с бързи темпове и друг бизнес, който към момента е локализиран само в Бургас. Това е извозване и изхвърляне на строителни отпадъци, и отдаване под наем на улеи за тях.

Екипите на „Фреш Съпорт“ могат бързо и цялостно да изградят и поддържат временен полеви лагер за 5000 човека, който може да бъде използван за настаняване на хора, пострадали при бедствия и аварии, бежанци, както и при провеждане на военни учения.

Осигурено е пълно покритие на територията на България. Дружеството има офиси и складови бази в най-големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, В. Търново, Сливен и Хасково, а от мениджмънта вече могат да се похвалят с изпълнени проекти и в други европейски държави. Търговският отдел на „Фреш Съпорт“ е с богат опит. Хората от екипа притежават необходимите компетенции и са силно мотивирани да налагат на пазара марката OoYes Контрагентите на дружеството са водещи български и чуждестранни фирми, общини, туристически обекти, държавни институции, фирми от развлекателната индустрия, американската армия, чрез подразделенията си в България, Гърция, Румъния и Черна Гора, НАТО, Българската армия и Фронтекс.

Повече информация за продуктите OoYes и услугите, които „Фреш Съпорт“ предлага, клиентите могат да получат на единния телефонен номер 0700 500 50, както и на уебсайта www.ooyes.bg

8
офиса в цялата страна
> 20
търговски представители
> 15
търговски сътрудника
> 8 000
клиента

Нашите клиенти

Наши клиенти са над 8 000 български и чуждестранни строителни фирми, общини, фирми от развлекателната индустрия, US Army, НАТО, БНА

Количка

Вашата кошница е празна